Buzărnescu a câştigat un meci incredibil şi poate da de Halep în turul II, la Miami!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzarnescu

Pentru a 6-a oară în acest sezon, „Miki“ a urcat pe tabloul principal al unui turneu. Şi nu oricum, ci după o partidă de aproape trei ore, în care, la un moment dat, a fost la o minge de înfrângere!

Mihaela Buzărnescu (32 de ani, 137 WTA) a obţinut una dintre cele mai spectaculoase victorii din ultima perioadă, în circuitul WTA!

După un meci câştigat, lejer, în turul I al calificărilor de la Miami Open, fosta ocupantă a locului 8 mondial a dat de nemţoaica Anna-Lena Friedsam (27 de ani, 125 WTA) în duelul decisiv pentru intrarea pe tabloul principal. 

Friedsam, aflată într-o formă catastrofală, cu doar cinci victorii în ultimele 20 de partide, a făcut instrucţie cu Buzărnescu, în primul set: 6-2, în 40 de minute. În actul secund însă, după un duel mult mai echilibrat, s-a ajuns la tie-break, unde Buzărnescu s-a impus cu 7-4.

În decisiv, la un moment dat, Friedsam părea că are victoria în buzunar. Nemţoaica s-a dus la 3-1 şi 5-2, scor la care a servit pentru câştigarea partidei. Şi chiar a avut minge de meci pe care însă Buzărnescu a salvat-o! În loc să fie 6-3 în decisiv pentru Friedsam, scorul a devenit 5-3 pentru jucătoarea din Germania. Doar că, de aici, a început revenirea fabuloasă a Mihaelei! Buzărnescu a luat alte patru game-uri la rând pentru a triumfa cu 2-6, 7-6, 7-5, după două ore şi 52 de minute.

După intrarea ei pe tabloul principal, Buzărnescu şi-a aflat adversara: Caroline Garcia (51 WTA). Meciul e programat pentru astăzi, ora 16.00, ora României. Învingătoarea acestui duel se va întâlni cu Simona Halep (3 WTA), în turul II.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite