Buzărnescu, atacată din dragoste: Cine e omul care a făcut-o praf pe Mihaela şi a acuzat-o că a luat bani degeaba la US Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tom Sommer
Tom Sommer

A doua cea mai bună jucătoare din România a fost desfiinţată în presa străină pentru că şi-a folosit dreptul de a se înscrie pe tabloul principal de la US Open.

US Open e aproape de final, însă tocmai acum, la vreo doua săptămâni de partidele din turul I, a izbucnit un scandal care a vizat-o pe Mihaela Buzărnescu (21 WTA), cea care ar fi trebuit să joace cu Marketa Vondrousova (103 WTA). 

N-a apucat, fiindcă medicul care a consultat-o, a sfătuit-o că ar fi bine să se retragă. Ceea ce s-a şi întâmplat, Mihaela fiind înlocuită cu două ore înainte de meci de Mona Barthel (111 WTA).

Acum însă, brusc, au apărut o serie de declaraţii şi acuze virulente prin care Tom Sommer, antrenorul jucătoarei Mandy Minella (144 WTA), a pus-o la zid pe Buzărnescu! Pe scurt, antrenorul a susţinut că românca ştia că nu va putea evolua la US Open, însă s-a înscris pe tabloul principal pentru a lua jumătatea din prima de participare, aşa cum prevede regulamentul. 

Sommer e furios că din cauza Mihaelei, eleva sa n-a prins un loc pe tablou principal, la Flushing Meadows. De ce e însă atât de vehement Tom Sommer?

A antrenat-o şi a luat-o de nevastă

Vehmenţa cu care Sommer a atacat-o pe Buzărnescu e direct legată de faptul că acesta e…soţul lui Mandy Minella (144 WTA). Cei doi au avut, mai întâi, o relaţie strict profesională, sportiva din Luxemburg fiind antrenată de Sommer. Apoi, la 17 octombrie 2014, cei doi s-au căsătorit, iar în octombrie 2017, Mandy a născut primul copil al cuplului, o fetiţă.

Sommer

Ceea ce surprinde acum şi mai tare e faptul că, până la răbufnirea soţului ei, Mandy Minella chiar a vorbit cu Mihaela Buzărnescu şi a avut un comportament decent.

Mai mult, medicii de la ITF (International Tennis Federation) şi WTA au fost în legătură permanentă cu Buzărnescu şi au îndemnat-o să-şi facă recuperarea cât mai bine, în speranţa că va putea juca la US Open. 

Într-un final însă, în ziua partidei, părţile au convenit că ar fi mai bine ca Mihaela să nu rişte.

Buzărnescu se află acum în România, îşi continuă recuperarea, dar a şi început să se antreneze. Cel mai probabil, va reveni pe teren la Wuhan, turneu care începe în China, la 23 septembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite