Bute s-a antrenat cu Johnson în fluierăturile fanilor... englezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute
Lucian Bute

Pugilistul Lucian Bute s-a antrenat, joi seară, la Miami, cu Glen Johnson, pe parcursul a şase reprize, având ca fundal sonor înregistrarea luptei dintre Jean Pascal şi Carl Froch combinată cu scandări ale fanilor englezi, anunță Mediafax.

Antrenorul Stephan Larouche i-a pus lui Bute acest fundal sonor pentru ca pugilistul român să fie pregătit pentru lupta cu Froch din 26 mai.

Fostul adversar al lui Bute, Glen Johnosn este încrezător că românul va câştiga meciul cu Carl Froch. "Lucian e un sportiv foarte bun, un boxer rapid, care foloseşte foarte bine upercutul de stânga. Cred că va fi un meci de 12 reprize, pe care îl va câştiga Lucian. Froch e un pugilist foarte rezistent care duce foarte bine lovitura la faţă, dar în schimb se descoperă mult", a spus Glen Johnson citat de Mediafax.

Lucian Bute a declarat că se gândeşte în fiecare seară la meciul cu Forch: "În fiecare seară înainte să mă aşez în pat, îmi zboară gândul la lupta cu Froch. Nu va fi uşor, dar voi demonstra întregii lumi adevărata mea valoare. Am încredere în acest meci pe care l-am aşteptat atât de mult".

Partida dintre pugilistul britanic Carl Froch şi boxerul Lucian Bute se va disputa în 26 mai, la Capital FM Arena din Nottingham. În meciul cu Froch, Lucian Bute îşi va pune pentru a zecea oară în joc centura IBF la categoria supermijlocie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite