Bute debordează de optimism înaintea meciului cu Badou Jack: Abia aştept să redevin campion mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Badou Jack şi Lucian Bute
Badou Jack şi Lucian Bute

Pugilistul Lucian Bute a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că s-a pregătit bine şi se simte puternic înaintea meciului cu Badou Jack, el precizând că abia aşteaptă să câştige centura WBC la categoria supermijlocie.

"M-am pregătit bine. Mă simt foarte puternic. Abia aştept să devin campion mondial a doua oară, este visul meu, am muncit din greu pentru această oportunitate", a spus Bute.

Potrivit badlefthook.com, Lucian Bute a afirmat că îl respectă mult pe Badou Jack, dar acesta nu este la fel de creativ ca precedentul său adversar, James DeGale. "Badou Jack este campion mondial şi un boxer bun. Dar după părerea mea DeGale este mai flexibil, mai activ şi mai creativ. Badou Jack dă bine cu dreapta, dar nu loveşte atât de mult. Acesta este un avantaj pentru mine", a spus românul, citat de news.ro.

Lucian Bute va boxa într-o gală care va avea loc sâmbătă seară (duminică dimineaţă în România), în DC Armory, la Washington, cu suedezul Badou Jack, deţinătorul centurii WBC la categoria supermijlocie, meci care va fi transmis în România de Digi Sport.

În vârstă de 32 de ani, Badou Jack are în palmares 20 de victorii, 12 prin KO, o înfrângere şi o remiză. El a intrat în posesia centurii WBC în aprilie 2015, când l-a învins la puncte pe americanul Anthony Direll, campionul en-titre. Suedezul şi-a apărat centura în septembrie, după succesul repurtat în faţa britanicului George Groves.

Lucian Bute, în vârstă de 36 de ani, a boxat ultima dată în noiembrie 2015, când a fost învins de britanicul James DeGale, acesta din urmă apărându-şi astfel cu succes centura IBF la categoria supermijlocie. Bute (32-3, 25 KO) a deţinut şi el centura IBF, în perioada 2007-2012.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite