Burleanu tranşează conflictul cu Prodan: „Prodan nu reprezintă Generaţia de Aur, este un şantajist!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevărul
FOTO Adevărul

Într-un conflict care mocneşte de mai bine de o lună de zile, şeful FRF, Răzvan Burleanu, a ieşit din nou la atac împotriva lui Daniel Prodan, despre care susţine că "este şantajist" şi că nu reprezintă "Generaţia de Aur".

Conflictul dintre preşedintele FRF şi fostul mare internaţional român Daniel Prodan pare că nu se va stinge prea curând. Iscat în urmă cu mai bine de o lună, când Prodan a fost acuzat de Burleanu că a uitat să acorde diurnele juniorilor U17, conform fişei postului său, conflictul este escaladat în fiecare zi de cei doi, care se atacă reciproc, fără menajamente.

Dacă în urmă cu câteva zile Prodan îi transmitea lui Burleanu să nu-i mai pronunţe numele niciodată, acum a venit rândul şefului FRF să iasă la rampă, considerând-ul pe fostul fotbalist "un şantajist". "Daniel Prodan nu şi-a îndeplinit obligaţiile pentru funcţia în care era. Trebuia să ia diurnele pentru juniori şi nu le-a luat, deşi erau în casierie. El se aştepta să îi dau eu banii, nu se poate întâmpla aşa ceva în FRF. El este şantajist", a comentat Burleanu la Sport.ro.

Şeful FRF şi-a continuat tirada împotriva lui Prodan, despre care a spus că nu a făcut niciodată parte din "Generaţia de Aur". "Nu am nimic cu el, dar văd că el se erijează într-un purtător de cuvânt al celor nemulţumiţi. Prodan nu reprezintă Generaţia de Aur. Sunt alţii, Prunea, Dorinel Munteanu, Belodedici, Hagi... E manevrat, la fel ca şi preşedintele AJF Giurgiu", a completat Burleanu pentru Libertatea.

Daniel Prodan, avertisment acid pentru Răzvan Burleanu: „Preşedintelui nevalidat îi transmit nu mai pronunţe în niciun context numele meu!“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite