Burleanu: „Primele sunt deja stabilite, inclusiv pentru câştigarea titlului“ Care este obiectivul naţionalei U21

Burleanu: „Primele sunt deja stabilite, inclusiv pentru câştigarea titlului“ Care este obiectivul naţionalei U21

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, duminică, că obiectivul echipei României la turneul final al EURO U21 este să ajungă în semifinalele competiţiei.

“Indiferent ce se va întâlmpla pe durata acestui turneu, este doar un câştig. Mirel Rădoi este un antrenor tânăr, de mare perspectivă, foarte încrezător în jucătorii pe care îi are. Are această capacitate de a forma o echipă. Nu cred că va pleca după turneu, avem un contract, avem o înţelegere. A spus de la început că indiferent de rezultatul din campania de calificare Mirel Rădoi ar fi continuat. Foamea de rezultate ar trebui să fie o abordare pe care trebuie să ne-o asumăm. Trebuie să ne dorim mai mult, să arătăm că jucătorii pot face faţă în orice campionat. Primele sunt deja stabilite, inclusiv pentru câştigarea titlului. Primul nostru obiectiv, să învingem Croaţia, iar în următoarele două meciuri să facem tot ce este posibil pentru a ne califica în semifinale”, a spus Burleanu la plecarea spre Italia

Oficialul consideră că suportul românilor din Italia va reprezenta un atu foarte important pentru trupa lui Rădoi: “Cred că susţinerea va fi un avantaj foarte mare, cred că vom fi a doua naţiune în ceea ce priveşte sprijinul din partea suporterilor. Se simt ca acasă şi lucrul acesta nu poate fi decât un avantaj”.

Campionatul European începe astăzi şi se va desfăşura în cinci oraşe din Italia şi în San Marino: Bologna, Reggio nell’Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. România va juca în grupa C, în care va debuta marţi, de ala ora 19.30, în compania echipei Croaţiei, meci transmis în direct de TVR.

Din cele trei grupe se vor califica în semifinale câştigătoarele şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: