Burleanu, primele declaraţii după ce a fost audiat la poliţie: „Sunt nişte elemente de a ni se pune beţe în roate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a fost nevoit să stea două ore în faţa poliţiştilor, după ce au fost depuse două plângeri penale împotriva sa.

Alegerile pentru şefia FRF, programate pentru 18 aprilie, au început deja cu o serie de şicane.

„Adevărul“ a scris aici cum, astăzi, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a ajuns la secţia de poliţie din cauza unor oameni ai lui Mircea Sandu de care a încercat să se debaraseze

.

După ce a ieşit de la secţia de poliţie, Răzvan Burleanu a vorbit la Telekom Sport.

Ce a spus?

*Doi foşti angajaţi care au fost reintegraţi în această perioadă de timp au depus o plângere la adresa FRF, ei spunând că n-au fost reintegraţi şi nu li s-au plătit drepturile salariale stabilite de instanţă, lucru care e fals. 

*E dovedit şi cu acte, oamenii şi-au primit drepturile, ba mai mult au fost şi în concendiu. Am avut un proces civil, de reintegrare a acestor foşti angajaţi ai federaţiei. Între timp ei s-au reintegrat, şi-au primit toate drepturile repsective, după care au considerat că trebuie să depună şi o plângere. 

*Şi noi suntem surprinşi de acest dosar, credem că sunt doar aşa, nişte elemente de a ni se pune beţe în roate. Am stat aproape două ore aici. 

*În urma acestei întâlniri de astăzi, vom pune la dispoziţie orice alte informaţii care ni se vor solicita. 

*Dintre cei concediaţi, unul se ocupa de flota de maşini la nivel de federaţie, Atexandru Stici, iar altul, Marcel Paraschiv, se ocupa de achiziţii. Nu mi s-a adus la cunoştinţă despre o plângere a lui Dumitru Mihalache. Doar două dosare mi s-au adus la cunoştinţă, cei doi angajaţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite