Burleanu, învingător: Cine sunt primii oameni care ar trebui să părăsească România după alegerile FRF de astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De-a lungul campaniei electorale, am asistat la un partizanat agresiv în favoarea lui Ionuţ Lupescu din partea unor oameni care au ameninţat că, dacă nu ajunge „Kaiserul“ preşedinte, atunci ei vor emigra.

Răzvan Burleanu a câştigat un nou mandat în fruntea Federaţiei Române de Fotbal, iar victoria sa a fost de o manieră neaşteptat de categorică.

Burleanu a adunat 168 de voturi, zdrobindu-l pe Ionuţ Lupescu, cel care a reuşit să strângă doar 78 de voturi. Astfel, Burleanu s-a impus detaşat, din primul tur.

Ceea ce e o veste extrem de proastă pentru doi mari susţinători ai lui Ionuţ Lupescu. Vorbim despre fostul arbitru internaţional, Ion Crăciunescu, dar şi despre jurnalistul Rareş Bogdan de la Realitatea TV.

Cei doi au spus că, în cazul în care nu iese Lupescu, vor pleca din România. Ce-i drept, Rareş Bogdan a fost un pic mai puţin vehement, susţinând că ar lua în calcul varianta emigrării. 

În privinţa lui Crăciunescu însă, lucrurile sunt clare. El a spus sus şi tare că va părăsi ţara şi, la un moment dat, a fost chiar luat peste picior de tatăl lui Răzvan Burleanu. Acesta i-a sugerat fostului arbitru să-şi ia biletul de avion dus din timp pentru a obţine un preţ redus. 

CITEŞTE ŞI:

Gigi Becali, devastat: „Oamenii din România nu mai au caracter, au înnebunit! Securitatea face ceva“

Mircea Lucescu, scârbit: „Victoria lui Burleanu e o pată pentru toată ţara!“. De ce crede că fotbalul românesc va „muri“

Aliaţii lui Lupescu, în stare de şoc: Cum au reacţionat după ce candidatul lor a fost zdrobit fără drept de apel

Dragnea l-a susţinut, dar degeaba: Lupescu a explicat de ce s-a văzut cu şeful PSD şi a dezvăluit unde se va duce eşecul de astăzi

Burleanu, discurs tranşant: „I-am ciuruit!“. Promisiunea făcută de şeful FRF după o victorie categorică

Burleanu, victorie zdrobitoare: Ce i-a transmis Lupescu după ce a aflat rezultatul votului. Puşcaş, anunţ-surpriză

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite