Burleanu, „în corzi“: „Acest fătălău securist s-a pus cu Generaţia de Aur. E un puşti obraznic, un neica-nimeni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Burleanu, noul preşedinte al FRF, este criticat dur de un fost component al Generaţiei de Aur, care l-a atacat direct.

Cel în cauză este Daniel Prodan, încă angajat la FRF, aflat în conflict direct cu Burleanu.“Mi-a cerut să ne despărţim. Când a văzut că nu sunt de acord şi îi cer 100.000 de euro, acest fătălău securit m-a ameninţat cu o presupusă plângere de viol, care ar fi fost făcută împotriva mea şi în posesia căreia ar fi intrat el. Cine este Burleanu să se ia de Hagi? Nu îi este ruşine acestui puşti obraznic?! 

L-a durut că i-am spus adevărul, că e un neica-nimeni? I-am zis în faţă că Gheorghe Chivorchian nu ştie o boabă de limba engleză şi că nu are cum să ne reprezinte acest om. Din acest moment îi declar război total şi să nu uite că s-a pus cu băieţi din Generaţia de Aur a fotbalului românesc“, a declarat Prodan pentru fanatik.ro.

image

"Prodan are un comportament defăimător, aduce prejudicii de imagine forului pe care îl conduc. Este dezamăgitor, nu-l înţeleg. A compromis atmosfera, se întinde o întreagă Siberie între viziunea mea şi cea pe care o are el în acest moment. În ceea ce priveşte demitarea lui, vom respecta toate procedurile şi practicile pentru a nu întîmpina apoi probleme"

Răzvan Burleanu, preşedinte FRF

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite