Burleanu explică bilanţul financiar al FRF: Câţi bani a pierdut federaţia în 2018 şi de ce s-a ajuns aici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

În ultima perioadă, s-au făcut foarte multe speculaţii pe seama pierderilor suferite de Federaţia Română de Fotbal în 2018. Într-adevăr, FRF a ieşit pe minus, după cum a admis şi şeful de la „Casa Fotbalului“.

Totuşi, pierderile nu sunt de milioane de euro, aşa cum au insinuat oameni din tabăra fostei conduceri FRF, ci ajung la 820.000 de euro. Explicaţiile acestei situaţii au fost oferite de Răzvan Burleanu în cadrul Adunării Generale FRF, care a avut loc la mijlocul săptămânii.

Ce a spus Răzvan Burleanu?

*Un alt aspect pe care l-am văzut dezbătut în ultimul timp este legat de disponibilul de cash pe care îl avem la nivelul federaţiei. 2018 a reprezentată încheierea unui ciclu financiar, astfel încât nu am dorit să fim forţaţi de o încheiere mai bună pentru că aţi văzut că avem o pierdere pe 2018 de 800.000 de euro (n.r. - 820.000 euro, potrivit cifrelor prezentate), o pierdere pe care o vom recupera în 2019. Mai ales că veniturile prognozate pe 2019 vor creşte cu 1,3-1,4 milioane de euro.

*Cum facem acest lucru, pur şi simplu, ne-am asumat că încheiem contractele de sponsorizare pentru începutul acestui an, astfel încât să ne facem toate negocierile din piaţă într-un mod echitabil şi acest lucru se vede deja în cifrele înregistrate. Orice contract de sponsorizare înregistrat de Federaţia Română de Fotbal constituie o creştere.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite