Burleanu, dezlănţuit după implicarea lui Dragnea în alegerile FRF: Cum l-a luat peste picior şi pe Lupescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a reacţionat imediat după ce şeful PSD a lăsat de înţeles că îl susţine pe Ionuţ Lupescu la alegerile de miercuri.

Pentru Răzvan Burleanu declaraţiile date de Liviu Dragnea au venit ca pe o mănuşă! Catalogat drept un om propulsat în fotbal pe linie politică, Burleanu are acum argumente solide pentru a susţine că, de fapt, contracandidatul său principal e cel susţinut politic.

Într-o intervenţie la Pro X, actualul şef FRF a comentat interviul pe care Liviu Dragnea l-a acordat, astăzi, pentru „Gazeta Sporturilor“.

Ce a spus Burleanu?

*Mă aşteptam să caute sprijin la nivel politic! (n.r. – Ionuţ Lupescu). Îl recomandă acest tip de comportament. Atunci când vezi că n-ai nicio şansă de a-i convinge pe membrii afiliaţi...

*Lupescu le poate spune membrilor afiliaţi ce a făcut în cei şase ani în care a fost la FRF, cum noi putem spune ce am făcut în cei patru ani în care am fost. Noi suntem foarte încrezători şi nu avem nicio emoţie pentru că în aceşti patru ani de zile i-am cunoscut pe fiecare dintre membrii FRF.

*Mi s-a pus eticheta că am fost pus politic la FRF, încercând să se găsească o justificare de ce un tânăr de 29 de ani la vremea respectivă, care nu făcea parte din sistem, din nicio structură mafiotă de fotbal, poate câştiga alegerile FRF. E foarte simplu de verificat. Nu există nicio dovadă că m-am văzut cu vreun lider al vreunui partid politic. Am avut exclusiv susţinerea membrilor FRF. Se spunea atunci că voi avea patru, cinci voturi...Nimic mai mult.

*Am aşteptat momentul în care să-i pot răspunde domnului Dumitru Dragomir, care a spus mereu în această perioadă că el m-a susţinut pentru a ajunge la FRF şi că eu m-am dus să-i cer ajutorul lui şi domnului Chivorchian. Am avut o singură întâlnire cu domnul Dragomir în toată această perioadă.

CITEŞTE ŞI:

Dragnea l-a făcut praf pe Burleanu: Şeful PSD a explicat de ce e nevoie de Ionuţ Lupescu în fruntea FRF

Gică Popescu, victima serviciilor secrete? Dragnea a explicat ce a auzit despre condamnarea fostului fotbalist

Dragnea, mesaj tranşant pentru Hagi: Ce a promis că se va întâmpla, după ce a fost pus la zid de „Regele“ fotbalului românesc

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite