Bulgarii, făcuţi cu ou şi cu oţet de englezi: „Păcat că sunt reprezentaţi de astfel de idioţi!“

Bulgarii, făcuţi cu ou şi cu oţet de englezi: „Păcat că sunt reprezentaţi de astfel de idioţi!“

Raheem Sterling

O ţară întreagă a ajuns să fie arătată cu degetul în comunitatea internaţională, în ultimele 24 de ore, din cauza unor oameni cu grave probleme comportamentale.

O realitate incontestabilă ne spune că proşti există peste tot în lume. Diferă însă, de la o ţară la alta, modul în care aceşti proşti sunt trataţi de societate.

Cel mai bun exemplu în acest sens e ce se întâmplă cu huliganii în Anglia, să zicem, şi cum sunt trataţi ei în ţări precum Bulgaria şi România. În Anglia, un individ care are manifestări grobiene pe o arenă sportivă e identificat şi interzis pe stadion pentru o lungă perioadă. În Bulgaria şi în România, astfel de descreieraţi sunt lăsaţi în pace până au de suferit alţi oameni cu decenţă din cauza lor!

Acum, huliganii şi-au făcut de cap, luni seară, la Sofia, în meciul Bulgaria – Anglia, scor 0-6, din preliminariile Euro 2020. Partida a însemnat o pată pentru imaginea Bulgariei în lumea fotbalului şi, cu siguranţă, va aduce sancţiuni extrem de dure pentru forul fotbalistic din Sofia. Până atunci, un internaţional englez care s-a aflat, luni, pe teren, a avut o reacţie dură după cele întâmplate pe stadionul „Vasil Levski“.

„Îmi pare rău că Bulgaria e reprezentată de astfel de idioţi pe stadion. În fine...6-0 şi ne întoarcem acasă, măcar ne-am făcut treaba. O călătorie uşoară fanilor noştri, v-aţi descurcat bine“, a scris Raheem Sterling pe Twitter.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: