Buffon nu vrea ca Juventus să întâlnească Leicester în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gianluigi Buffon nu vrea ca Juventus Torino să întâlnească Leicester City în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, apreciind că formaţia engleză este foarte periculoasă.

Întrebat ce adversar ar vrea să evite în sferturile Ligii Campionilor, Buffon a răspuns rapid: Leicester.

"Leicester este o echipă periculoasă şi jucătorii pun multă pasiune. Este o echipă care pune multe probleme adversarilor care au iniţiativa în joc", a explicat Buffon, informează L'Equipe.

Formaţiile Leicester City şi Juventus Torino s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce au trecut de FC Sevilla, respectiv FC Porto, în optimile competiţiei. Leicester a acces în premieră în sferturile Ligii Campionilor, în urma victoriei de pe teren propriu, în manşa retur a optimilor, cu FC Sevilla, scor 2-0, prin golurile marcate de Morgan, în minutul 27, şi Albrighton, în minutul 54.

Juventus a trecut de FC Porto, pe teren propriu, scor 1-0, prin reuşita lui Dybala, din penalti, în minutul 42, la faza care a dus la acordarea loviturii de la 11 metri fiind eliminat Maxi Pereira. În tur, torinezii au învins în deplasare, scor 2-0. În sferturile Ligii Campionilor au mai acces Real Madrid, FC Barcelona, Borussia Dortmund şi Bayern Munchen, relatează News.ro. Tragerea la sorţi are loc vineri.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite