Bucuros că a lăsat Liga I în urmă: „Sunt fericit că am plecat din România“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Scarlatache a lăsat România pentru Azerbaidjan FOTO fcdinamo.ro
Adrian Scarlatache a lăsat România pentru Azerbaidjan FOTO fcdinamo.ro

La aproape un an după despărţirea de echipa din Ştefan cel Mare, Adrian Scarlatache declară că este fericit că a plecat din România.

Adrian Scarlatache este departe de a regreta întreruperea colaborării cu Dinamo, din vara trecută: „Sunt foarte fericit că am plecat din România. Pentru mine e mult mai bine că am plecat, atât din punct de vedere sportiv, cât şi financiar. 

Oricărui jucător din România care m-ar întreba despre campionatul din Azerbaidjan i-aş recomanda să accepte oferta imediat“, a comentat fostul fundaş al lui Dinamo pentru Digisport.

Fotbalistul de 26 de ani este în asentiment cu fotbaliştii din Ştefan cel Mare: „Vorbesc destul de des cu foştii mei colegi de la Dinamo şi ştiu că situaţia nu e deloc una bună. E greu pentru un fotbalist să joace foarte bine atunci când ştie că sunt probleme financiare. Sper ca acest lucru să se rezolve cât mai curând“.

„Când jucam eu la Dinamo nu se întâmpla aşa ceva“

Scarlatache nu a lăsat necomentată nici diferenţa de puncte dintre Steaua, liderul clasamentului, şi Dinamo, ocupanta locului şapte: „E prea mare diferenţa. Normal că pentru toată lumea e o situaţie dificilă, suporterii sunt şi ei nemulţumiţi, lucrurile nu stau deloc cum ar trebui. Când jucam eu la Dinamo, nu erau asemenea lucruri, din contră, noi îi priveam pe stelişti de sus, am avut chiar şi 10 puncte avans în faţa lor“.

Fundaşul român a evoluat în 17 meciuri pentru echipa sa, Khazar Lankaran, şi a marcat de trei ori. Formaţia azeră este pe locul şase în campionatul intern, la zece puncte distanţă de liderul Inter Baku.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite