Bucureştiul a primit un meci de gală: Atletico Madrid - Chelsea se joacă pe „Arena Naţională“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diego Simeone, antrenor Atletico Madrid
Diego Simeone, antrenor Atletico Madrid

Din cauza pandemiei de coronavirus şi restricţiilor de călătorie, UEFA a fost nevoit să aducă partida-tur din optimile Ligii Campionilor pe cea mai mare arenă din România.

UEFA a trimis două meciuri de Liga Campionilor la Budapesta, după cum „Adevărul“ a scris aici, însă a avut ochi şi pentru Bucureşti, acordând Capitalei o altă partidă din cea mai importantă competiţie intercluburi din lume.

Vorbim despre întâlnirea Atletico Madrid - Chelsea, care nu poate fi găzduită de spanioli. Drept urmare, această confruntare, programată pentru data de 23 februarie, va avea loc pe „Arena Naţională“, după cum a anunţat Federaţia Română de Fotbal.

„Ca urmare a restricţiilor impuse delegaţiei din Marea Britanie pe teritoriul Spaniei, gazdele jocului Atletico Madrid – Chelsea împreună cu UEFA au decis, cu aprobarea autorităţilor din ţara noastră şi cu sprijinul FRF, ca partida să fie mutată pe Arena Naţională din Bucureşti. Meciul din manşa tur a optimilor Ligii Campionilor este programat marţi, 23 februarie 2021, de la ora 22:00, şi se va disputa fără spectatori“, a anunţat frf.ro.

Va fi primul meci de Liga Campionilor disputat în România din 2013 încoace. Atunci, Steaua a evoluat în grupele acestei competiţii, terminând pe ultima poziţie, într-o grupă cu Chelsea, Schalke 04 şi Basel. 

Atletico Madrid revine pe „Arena Naţională“, după ce a câştigat aici finala Ligii Europa din 2012, în faţa celor de la Athletic Bilbao. 

26 noiembrie 2013 e data la care s-a jucat ultimul meci de Liga Campionilor la Bucureşti, tot pe „Arena Naţională“: Steaua - Schalke 0-0.  
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite