Bucureştiul se face din nou de râs, se suspendă şi tenisul în Capitală! "E aceeaşi problemă ca la Arena Naţională"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arena Centrală din Cotroceni
Arena Centrală din Cotroceni

Ilie Năstase a dezvăluit că arena principală de la complexul Progresul (BNR) nu are avizul ISU, iar turneul ATP din luna aprilie s-ar putea juca doar pe terenurile secundare.

Nu doar Arena Naţională are probleme cu avizele ISU, dar în aceeaşi situaţie se află şi terenul principal de pe Arenele BNR din Cotroceni. Turneul ATP din luna aprilie ar putea fi mutat doar pe arenele secundare ale complexului bucureştean. 

În cadrul emisiunii ProSport Live, Ilie Năstase a izbucnit: "Avem aceeaşi problemă ca şi în cazul Arenei Naţionale. La Arena Progresul nu se poate juca tenis! Am tot jucat cu Ţiriac din 1972 şi acum nu se mai poate. E acelaşi lucru, n-au avizul de la pompieri, de la ISU. Ce am auzit de la domnul Enoiu (n.r. organizatorul), meciurile se vor desfăşura pe terenurile celelalte, pe terenurile 2 şi 3. Dacă am înţeles bine, vor pune o tribună din metal. Ca la noi!". 

Poate tocmai din acest motiv, Federaţia Română de Tenis a decis ca meciul dintre România şi Germania din Fed Cup să se joace tot la Cluj, în Sala Polivalentă, a cărei suprafaţă va fi de această dată "îmbrăcată" în zgură.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite