Bucureştiul, din nou gazdă pentru IRB Nations Cup. „Stejarii“ promit spectacol total pentru iubitorii rugby-ului

Bucureştiul, din nou gazdă pentru IRB Nations Cup. „Stejarii“ promit spectacol total pentru iubitorii rugby-ului

România vrea să câştige a treia oară consecutiv IRB Nations Cup

Bucureştiul găzduieşte în perioada 13-22 iunie, pe stadionul "Arcul de Triumf", turneul IRB Nations Cup la rugby, o competiţie devenită tradiţională pentru echipa României, care a câştigat ultimele două ediţii.

România a câştigat IRB Nations Cup în ultimii doi ani şi ţinteşte al treilea trofeu consecutiv. Organizat pentru a opta oară în ţara noastră, acest turneu a devenit "specialitatea casei" pentru "stejari", care aşteaptă cât mai mulţi fani în tribunele stadionului "Arcul de Triumf" din Bucureşti. Astfel, timp de trei zile, iubitorii rugbyului sunt aşteptaţi de organizatori să încurajeze România, care va încerca să păstreze trofeul acasă.

La conferinţa de presă ce a precedat debutul acestei competiţii, căpitanii celor patru formaţii participante la această competiţie şi oficialii FR Rugby au promis tuturor celor care vor veni la stadion că vor avea parte de un spectacol total. Mihai Macovei, căpitanul României, a declarat: ''Vom avea o echipă tânără şi dorim să oferim un spectacol de calitate suporterilor. Primul joc este mereu cel mai important. Pentru noi este jocul cu formaţia din Uruguay. Am reuşit să câştigăm această competiţie anul trecut, iar acum vrem să dăm tinerilor posibilitatea să se exprime. Este adevărat, avem câţiva jucători accidentaţi, iar alţii au avut un sezon foarte încărcat, aşa că se dă ocazia tinerei generaţii să se exprime."

Alexandr Voitov, căpitanul Rusiei, a spus la rândul său: ''Este o mare plăcere să revin într-un oraş aşa de ospitalier ca Bucureştiul. Dorim să arătăm spectatorilor cel mai bun joc al nostru. Toate cele trei adversare sunt puternice. Rusia are puţine jocuri internaţionale de rugby şi pentru acest lucru, jocurile din România sunt importante."

Nicolas Klappenbach, căpitanul echipei din Uruguay: ''Este o mândrie pentru noi să jucăm din nou la Bucureşti. Vrem să facem un joc bun. Vom întâlni adversari agresivi."

Programul IRB Nations Cup

Vineri, 13 iunie

Emerging Irlanda - Rusia, ora 16.00
România - Uruguay, ora 19.00

Miercuri, 18 iunie

Emergin Irlanda - Uruguay, ora 16.00
România - Rusia, ora 19.00

Duminică, 22 iunie

Rusia - Uruguay, ora 16.00
România - Emerging Irlanda, ora 19.00

Biletele pentru partidele din cadrul IRB Nations Cup costă între 25 şi 35 de lei. Biletele sunt valabile pentru ambele meciuri ce vor avea loc în fiecare din cele trei zile ale competitiei.

George Boroi i-a luat locul lui Alin Petrache

La această conferinţă de presă a participat din partea FR Rugby George Boroi, care a devenit şef al acestui for după demisia lui Alin Petrache. ''Am preluat prerogativele de preşedinte al Federaţiei Române de Rugby, după alegerea domnului Alin Petrache în calitate de preşedinte al COSR. Admir mult acest sport, care a dat mereu oameni de calitate. Dorim să păstrăm şi în acest an standardele înalte arătate la ediţiile precedente. Succes tuturor celor patru echipe, succes pentru stejari'', a spus Boroi, care este şi preşedintele CSA Steaua.

CITIŢI ŞI:

"Stejarii" debutează într-o nouă ediţie a IRB Nations Cup. Reacţii Macovei şi Căpăţână

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările