Bucureştiul, un oraş scump: Cât a costat deplasarea spaniolilor de la Atletico Madrid în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diego Simeone, antrenor Atletico Madrid
Diego Simeone, antrenor Atletico Madrid

Formaţia iberică va petrece două zile şi jumătate în România pentru partida din optimile Ligii Campionilor pe care, în calitate de gazdă, o va disputa, marţi seară, pe „Arena Naţională“.

Pandemia de coronavirus nu doar că a golit stadioanele de fotbal şi a tăiat o sursă importantă de venit pentru cluburi, rămase fără sumele încasate din vânzarea biletelor, însă le-a obligat şi la cheltuieli suplimentare.

Concret, mai multe grupări, precum Atletico Madrid, au fost nevoite să joace meciurilor din cupele europene, considerate „pe teren propriu“...în deplasare! Asta deoarece, restricţiile de călătorie impuse în diverse ţări au dus la această situaţie. 

Drept urmare, marţi seară (ora 22.00), meciul Atletico Madrid - Chelsea din optimile Ligii Campionilor se va juca pe „Arena Naţională“ din Bucureşti, în loc să aibă loc pe „Wanda Metropolitano“ din Madrid, aşa cum ar fi trebuit. Iar această schimbare a costat-o scump pe „Atleti“. Conform jurnaliştilor de la „El Mundo“, formaţia madrileană a achitat peste 200.000 de euro pentru meciul-tur cu Chelsea care, în condiţii normale, n-ar fi costat mai mult de 10.000 de euro! Articolul preluat de spotmedia.ro a enumerat apoi de unde au venit cheltuielile suplimentare ale spaniolilor:

*100.000 euro – pentru zborurile Madrid - Bucureşti, dus-întors.

*50.000 euro – cazare şi mâncare pentru două zile şi jumătate la hotelul „Intercontinental“ din Bucureşti.

*10.000 euro – mijloacele de transport prin oraş.

*45.000 euro – închirierea stadionului.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite