Bruno Senna este în negocieri cu mai multe echipe pentru sezonul următor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilotul de Formula 1 Bruno Senna a recunoscut că se află în negocieri cu mai multe echipe, printre care şi Lotus.

Debutul nepotului regretatului Ayton Senna a fost privit cu mare interes la începutul acestui sezon, dar acesta nu a reuşit să îşi confirme din cauza performantelor slabe ale monopostului Hispania Racing.

Viitorul său în Formula 1 rămâne incert, în primul rând din cauza dificultăţilor financiare prin care trece actuala sa echipă.

"Vorbim cu alte echipe şi deschidem câteva uşi care poate nu au fost deschise înainte. Perspectivele sunt bune. Ar fi grozav să lupt pentru poziţii mai bune. Am învăţat foarte mult, am câştigat experienţa şi am oportunitatea de a lupta pentru un loc pentru anul viitor. A fost un an de învăţare şi creştere care-mi dă ocazia să fiu în Formula 1 anul viitor", a declarat el.

Din motive de confidenţialitate, Senna a refuzat să nominalizeze echipele cu care negociază, însă presa internaţională speculează că una dintre acestea este Lotus, care seste una dintre puţinele echipe care nu şi-a confirmat linia de piloţi pentru anul viitor, iar semnarea unui contract cu Senna ar reprezenta o nouă lovitură de imagine, pe lângă schimbarea numelui în Team Lotus, utilizarea unor motoare Renault şi a cutiilor de viteze de la Red Bull.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite