Bronz pentru România la Campionatul European de lupte din Finlanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luptătoarea Ana Maria Pavăl a cucerit medalia de bronz la Campionatele Europene de lupte de la Vantaa, Finlanda, în limitele categoriei 53 kg.

Ana Maria Pavăl, luptătoare legitimată la CSM Cluj Napoca, a câştigat medalia de bronz la Campionatul European de lupte din Finlanda, după ce a întrecut-o în finala mică pe azera Patimat Bagomedova. În primul tur, Pavăl a trecut de elveţianca Nadine Tokar, în optimi a câştigat în faţa austriecei Dorina Peter, în sferturile de finală a învins-o pe poloneza Katarzyna Krawczyk, dar a pierdut în semifinale cu grecoaica Maria Prevolaraki, informează Agerpres.

În meciul decisiv pentru bronz, românca şi-a tatonat adversara şi a reuşit câteva procedee câştigătoare care i-au adus medalia continentală. Tot o medalie de bronz a obţinut şi moldovenca Natalia Budu, în limitele aceleiaşi categorii.

Medalia cucerită de Pavăl este prima pentru delegaţia României în Finlanda. Dintre români, au mai concurat şi Andrei Dukov, care a pierdut finala mică la categoria 57 kg, terminând competiţia pe locul 5.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite