Britanicii vor să schimbe locul de desfăşurare a finalei Ligii Campionilor! Care este motivul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
liga campionilor

Manchester City şi Chelsea ar trebui să îşi dispute supremaţia continentală, la 29 mai, pe  stadionul Ataturk Olimpiyat din Istanbul, dar englezii îşi doresc să mute finala pe Wembley.

În cadrul emisiunii Sports Bar, de pe talksport.com, jurnaliştii Andy Goldstein şi Jason Cundy, au cerut celor de la UEFA ca meciul care va decide câştigătoarea Ligii Campionilor din acest an să fie mutat la Londra, pe stadionul Wembley. 

”Dacă oficialii UEFA au bun simţ, vor muta acest joc pe Wembley. Între două echipe engleze şi în această perioadă dificilă, acest joc nu ar trebui să fie organizat într-o ţară atât de grav afectată de Covid cum este Turcia. După un an în care toată lumea a fost blocată şi a fost îngrozitor, s-ar putea disputa acest joc pe Wembley”, au afirmat jurnaliştii de la TalkSport, citaţi de fanatik.ro

Argumentul principal al cerinţei celor doi jurnalişti este faptul că în prezent, din cauza pandemiei de coronavirus, Istanbulul nu este inclus pe lista destinaţiilor permise pentru cetăţenii din Marea Britanie, la revenirea în ţară, delegaţiilor celor de la Chelsea şi Manchester City urmând să intre în carantină obligatorie.

Guvernul de la Londra a anunţat, pe de altă parte, că începând cu data de 17 mai vor fi reluate călătoriile în străinătate, dar nu există nicio garanţie că Turcia va fi printre destinaţiile acceptate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite