Britanicii, impresionaţi de felul în care este perceput Ianis Hagi în România: "O comoară naţională, o icoană"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis

Spotul publicitar în care atacantul Ianis Hagi apare alături de Leo Messi nu a trecut neobservat nici în Marea Britanie.

Plecând de la reclama pentru băuturi carbogazoase, presa din insulă scrie despre popularitatea de care fotbalistul de 22 de ani se bucură în România.

„Dimensiunea lui Hagi în ţara sa natală a fost dovedită încă o dată prin campania publicitarăa celor de la Pepsi, care îi mai include pe Messi, Paul Pogba şi Jadon Sancho. Pentru piaţa din România, Ianis Hagi este numărul unu în ceea ce priveşte promovarea. Datorită talentului său şi a moştenirii lăsată de tatăl său, legendarul Gheorghe Hagi, fotbalistul de 22 de ani este considerat o comoară naţională şi o icoană pentru compatrioţii săi,  care au mari speranţe în privinţa viitorului carierei sale”, a scris Vital Football.

Giovanni Becali îl vede pe Ianis în Premier League

Fostul impresar crede că fotbalistul lui Glasgow Rangers ar putea ajunge la una dintre echipele puternice din Anglia. „Nu-l reprezint pe Ianis, dar văd că viitorul lui Ianis Hagi în Premier League! E părerea mea. Şi, probabil, va fi la una din primele cinci sau şase echipe, incluzând aici şi Leicester”, a spus Giovanni Becali, la emisiunea „Digi Sport Matinal”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite