Brazilianul Eric: „Este o victorie mare pentru România“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La debutul în cupele europene, Pandurii a reuşit o calificare istorică în play-off-ul Ligii Europa. Un aport important a avut şi brazilianul Eric, adoptat deja de fanii din Târgu Jiu, în urma evoluţiilor remarcabile.

Deşi s-a transferat abia în această vară la Târgu-Jiu, de la Gaz Metan, Eric este unul dintre jucătorii de bază ai lui Pustai, care-l ştie foarte bine pe brazilian din perioada în care cei doi au colaborat la Mediaş. 

Joi, Pandurii s-a impus cu 2-1 în returul cu Maccabi, de la Tel Aviv, şi s-a calificat în play-off, iar mijlocaşul a contribuit decisiv, reuşind să marcheze golul de 1-1. 

„Ne bucurăm de această victorie mare pentru România. Acum ne gândim mai departe, la grupe. Cred că merităm să fim în grupe. Jucăm bine împreună şi cred că merităm să mergem mai departe. Ne simţit altfel, mai fotbalişti, când jucăm în Liga Europa“, a spus Eric, la Digi Sport. 

Echipa Pandurii Târgu Jiu s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia israeliană Hapoel Tel-Aviv, în manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei.

În tur, cele două echipe au încheiat la egalitate, 1-1. Pandurii s-a calificat mai departe cu 3-2 la general. 

Este primul gol al lui Eric la Pandurii, cel puţin în Liga Europa. Duminica trecută, în etapa a treia, brazilianul a centrat în prelungiri, dintr-o lovitură liberă, la golul victoriei cu Oţelul (2-1), dar reuşita a fost creditată atacantului Matulevicius, care a părut că loveşte balonul cu capul. La reluare s-a putut observa de fapt că mingea a intrat direct în plasă, fără a fi atinsă de vârful lituanian. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite