Brânză: "Eu am mers la sport pentru că mă distram"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana mondială la scrimă, Ana Maria Brânză, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că în copilărie a ales sportul pentru distracţie şi că a ajuns să dezvolte de aici un mod de viaţă, sfătuind părinţii să-şi îndrepte copiii către sportul organizat.

"Nu cred că mamele ar trebui să ia exemplul meu acum, eu sunt unul dintre copiii care au reuşit. Singurul meu mesaj pe care aş putea să-l transmit, pentru că nu sunt în măsură să dau sfaturi unor mame, este acesta: «dacă vreţi să aveţi copii cuminţi acasă daţi-i să facă sport în cadru organizat». Sportul m-a ajutat să fiu om, nu am un merit în faptul că mi s-a atribuit această calitate de campion, eu consider doar că mi-am făcut datoria aşa cum trebuie. Probabil că în fiecare dintre copiii dumneavostră trăieşte un campion, trebuie doar să învăţaţi cum să îl scoateţi la suprafaţă. Pentru un copil, mişcarea şi sportul înseamnă distracţie. Eu am mers la sport pentru că mă distram şi am ajuns să îmi contruiesc un mod de viaţă din asta. Vă sfătuiesc să alegeţi acest drum. Nu putem să scoatem din toţi campioni dar cu siguranţă putem face oameni mari din ei. Şi sportul face asta", a spus Ana Maria Brânză.

Campioana mondială Ana Maria Brânză a participat, miercuri, alături de mama sa, Maria, la o conferinţă de presă organizată de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român şi partenerul său, Procter&Gamble, cu ocazia lansării campaniei "Mulţumesc mamă!", prin care celebrează meritele mamelor în creşterea viitorilor campioni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite