Boxing Day de coşmar pentru Chelsea, Leicester, Arsenal şi Man. United: Van Gaal, ca şi demis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Louis van Gaal (centru)
Louis van Gaal (centru)

Etapa disputată în prima zi de după Crăciun a produs o serie de rezultate-surprize şi, în mare parte, a pecetluit soarta olandezului Louis van Gaal, după ce echipa sa a ajuns la un bilanţ catastrofal.

Manchester United rămâne un club în derivă în perioada de după Sir Alex Ferguson. După ce David Moyes a dat-o în bară, acum istoria se repetă şi cu Louis van Gaal.

Sâmbătă, fosta campioană din Premier League a cedat, în deplasare, la Stoke (locul 10), scor 0-2. A fost cea de a 7-a partidă consecutivă în toate competiţiile în care United n-a câştigat. Bilanţul „diavolilor roşii“ în această perioadă: trei remize şi patru înfrângeri! Astfel, echipa a fost eliminată din Liga Campionilor şi trimisă în Liga Europa, iar în campionat a ajuns pe locul 6, la nouă puncte de liderul Leicester!

Sunt semnale tot mai puternice că Louis van Gaal ar urma să fie demis, iar în locul său e posibil să fie numit Jose Mourinho. Paradoxal, următorul meci al celor de la United e chiar cu Chelsea (luni, ora 19.30), fosta formaţie a lui Mourinho.

Leicester, învinsă după zece runde

Liderul din Premier League a pierdut, în deplasare, cu Liverpool, scor 0-1. Leicester adunase opt victorii şi două remize până la eşecul suferit în faţa echipei lui Klopp.

Dacă înfrângerea liderului a fost un rezultat neaşteptat, în schimb, Chelsea a mai bifat un meci care a confirmat criza prin care trece. Guus Hiddink a revenit pe banca londonezilor cu un egal pe teren propriu, scor 2-2, cu Watford.

Costel Pantilimon a rămas pe banca celor de la Sunderland în înfrângerea suferită, la Manchester, în faţa lui City, scor -14.

Iată toate rezultatele din Boxing Day

Stoke - Man. United 2-0
Bournemouth - Crystal Palace 0-0
Liverpool - Leicester 1-0
Tottenham - Norwich 3-0
Man. City - Sunderland 4-1
Chelsea - Watford 2-2
Swansea - West Bromwich 1-0
Aston Villa - West Ham 1-1
Newcastle - Everton 0-1

Southampton - Arsenal 4-0

Clasament: 1. Leicester 38p, 2. Arsenal 36p, 3. Man. City 35p, 4. Tottenham 32p, 5. Crystal Palace 30p
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite