Boxerul Cristian „Hammer“ Ciocan, subiect de scandal în SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Ciocan (al treilea de la stânga la dreapta), boxer român
Cristian Ciocan (al treilea de la stânga la dreapta), boxer român

Meciul pe care Cristian „Hammer“ Ciocan îl are programat împotriva americanului Kevin Johnson constituie subiect de scandal în SUA.

Cristian Ciocan are programată confruntarea cu Kevin Johnson pe 20 decembrie, lucru care a stârnit o controversă peste Ocean. La doar câteva zile după ce promoterul Erol Ceylan a anunţat în presa mondială că pugilistul român se va lupta pentru titlul intercontinental la categoria grea împotriva lui Johnson, au apărut mai multe articole în presă despre faptul că americanul urmează să se bată pe 26 noiembrie în SUA împotriva cubanezului Odlanier Solis, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice din 2004 şi de trei ori câştigător al Campionatelor Mondiale de Box la amatori.

„Contractul pentru meciul din 20 decembrie dintre Ciocan şi Johnson a fost semnat pe 1 noiembrie. A doua zi, americanul m-a anunţat într-un mail faptul că mai are un meci de box programat în această lună, însă deocamdată nu este nimic confirmat. Nu mă deranjează faptul că până la meciul cu Ciocan, Johnson mai are un meci greu. Mi-am luat totuşi ca măsură de siguranţă varianta de a anula meciul în cazul în care Johnson pierde prin Knock Out cu Solis. În acest caz, vom căuta un adversar pentru Ciocan pentru data de 20 decembrie. Dar sunt convins că Johnson va face un meci mare împotriva lui Solis, şi atunci comparaţia indirect dintre cubanez şi românul Cristian Ciocan va deveni şi mai interesantă", a declarat Erol Ceylan în presa americană.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite