Bourceanu a fost erou, acum e zero: ce i se reproşează mijlocaşului după ce a refuzat să mai joace pentru Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impresariat de Anamaria Prodan şi foarte apropiat de Laurenţiu Reghecampf, aşa zisul „Gladiator“ a depus armele, spunând că nu se simte în stare să joace în această perioadă. Atitudinea sa a provocat indignare în Ghencea.

După Daniel Prodan, acum a venit rândul unui alt fost fotbalist al Stelei să-l critice pe Alex Bourceanu pentru lipsa sa de implicare în ultima perioadă. Marius Baciu a evoluat la formaţia din Ghencea, între 1996 şi 2002, adunând 140 de meciuri şi opt goluri.

Pe lângă faptul că a cucerit un titlu şi două cupe cu Steaua, Baciu a fost şi căpitanul roş-albaştrilor, în mai multe rânduri, motiv pentru care nu înţelege atitudinea lui Bourceanu, care era liderul bucureştenilor până de curând.

Ce a spus?

„Bourceanu a ajuns unde a ajuns datorită Stelei. Nu e profesionist. Steaua i-a întins o mână de ajutor, dar el nu a arătat absolut nimic. A jignit antrenorul, care a acceptat să vină un jucător...Să şi ajute Steaua, pentru că a plecat din postura de căpitan. Dacă vrea să ajute Steaua, trebuie să lase capul plecat şi să joace pentru Steaua, pentru că Steaua l-a făcut fotbalist“, a declarat Baciu pentru Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite