Bouchard, cea mai mare victorie din ultima perioadă: Ce a reuşit canadianca ajunsă, cândva, pe locul 5 WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugenie Bouchard a urcat până pe locul 5 mondial în 2014, după care s-a prăbuşit
Eugenie Bouchard a urcat până pe locul 5 mondial în 2014, după care s-a prăbuşit

Până la revenirea Simonei Halep pe teren, săptămâna viitoare, la Adelaide, în aceste zile, sunt în desfăşurare trei turnee importante în circuitul WTA, la Auckland, Brisbane şi Shenzhen.

La primul, s-a şi înregistrat cel mai surprinzător rezultat al zilei. În turul II, Eugenie Bouchard (262 WTA), cândva ocupanta locului 5 mondial, a obţinut cel mai important succes din ultima perioadă, trecând de Caroline Garcia (46 WTA) în minimum de seturi: 6-4, 6-4. 

Bouchard câştigase şi în primul tur, fără să cedeze vreun set, 7-5, 7-5 cu Flipkens (72 WTA). În sferturi, canadianca de 25 de ani o va întâlni pe Anisimova (25 WTA). 

Şarapova, în genunchi

Dacă Bouchard dă semne de revenire, în schimb, forma proastă a Mariei Şarapova continuă! Ajunsă pe locul 147 în lume, rusoaica de 32 de ani a fost învinsă, în turul I, la Brisbane. Şarapova a pierdut în faţa lui Brady (53 WTA), scor 6-3, 1-6, 6-7. Chiar şi aşa, ştiind că prezenţa ei pe tabloul principal reprezintă o atracţie pentru iubitorii tenisului, organizatorii Australian Open i-au acordat Şarapovei un wild-card, scutind-o de calvarul parcurgerii unor meciuri în calificări.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite