Botoşani, o nouă destinaţie pe harta ruşinii fotbalului românesc. Reacţia lui  Marius Croioru după eliminare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Croitoru

FC Botoşani a fost eliminată, joi seara, de modesta echipa Macedonia Shkëndija, scor 0-1, în turul doi preliminar al Ligii Europa

Moldovenii antrenaţi de Marius Croitoru (foto) au făcut unul dintre cele ma slabe meciuri din acest sezon. Oaspeţii au deschis scorul încă din minutul 2, lob Ibrahimi, după o eroare de plasament a portarului Pap. 

Botoşănenii au alergat tot meciul după egalare, dar ocaziile de gol au fost încâlcite şi au apărut sporadic. Din minutul 67, gazdele au jucat în superioritate numerică, Alimi fiind eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

FC Botoşani ar fi trebuit să primească şi o lovitură de la 11 metri, după ce, în minutul 25, Stefan Ashkovski a fost faultat evident în suprafaţa de pedeapsă, însă arbitrul suedez a acordat, fără nicio logică, fault în atac. 

FC Botoşani: Pap - Haruţ, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu – Florescu (Patache ’71), Rodriguez, Babunski (Roman ’79) – Ashkovski (Keyta ’46), Dugandzic, Ofosu.

Shkendija: Zahov – Murati, Krivak, Bejtulai, Pavic – Alimi, Dita – Ahmedi, Totre, Doriev – Ibraimi.

Antrenor: Ernest Gjoka.

Arbitru: Mohammed Al-Hakim (Suedia).

Croitoru: "Nu am ce să le reproşez jucătorilor"

După terminarea meciului, antrenorul Marius Crotoru a declarat că este cea mai tristă seară din viaţa lui. "Sunt trist, supărat, dar asta e viaţa, trebuie să merg înainte pentru că nu am ce face. Din păcate astăzi nu am putut face mai mult. Îmi pare nespus de rău, dar trebuie să mergem mai departe. Nu am fost limpezi în careu, am avut ocazii, nu am dat gol, ce pot să spun mai mult de atât? Băieţii şi-au dorit, nu am ce să le reproşez din punctul ăsta de vedere, au avut atitudine, păcat că au luat gol în minutul 1. Mi-e greu să-mi găsesc cuvintele. E trist, pentru mine cred că este cea mai tristă seară din viaţa mea", a declarat Croitoru, la Digi Sport.

Tottenham, calificare cu emoţii în Bulgaria

Trupa lui Marius Croitoru a ratat calificarea în turul III preliminar al Europa League, unde ar fi întâlnit pe Tottenham. Tot joi seara, echipa antrenată de Jose Mourinho a învins, în deplasare, scor 2-1, pe Lokomotiv Plovdiv. Bulgarii au deschis scorul înscris prin Minchev (71), în timp ce pentru Tottenham au marcat Kane ’80 (penalti) şi Ndombele ’85. Lokomotiv a avut doi jucători eliminaţi, Almeida şi Karagaren, ambii în minutul 78.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite