Borussia Dortmund surprinde şi o învinge pe PSG, în mod categoric. Secretul, un fotbalist de doar 19 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Borussia Dortmund „a defilat” cu Paris Saint-Germain
Borussia Dortmund „a defilat” cu Paris Saint-Germain

Partida dintre Borussia Dortmund şi Paris Saint-Germain, disputată marţi, pe terenul nemţilor, s-a încheiat în mod surprinzător cu o victorie pentru cea dintâi echipă.

Borussia Dortmund a fost o altă surpriză a serii de marţi, din optimile de finală de Champions League, învingând-o pe Paris Saint-Germain, într-o dispută petrecută pe teren propriu. 

Pentru Borussia Dortmund şi-a trecut numele pe tabela de marcaj Erling Braut Haaland (69', 77'), în vreme ce unica „zvâcnire” a lui PSG a fost prin Neymar (75').

Manşa secundă a acestei confruntări va avea loc, pe 11 martie, pe terenul lui Paris Saint-Germain, câştigătoarea generală a duelului urmând să evolueze în sferturile de finală ale Champions League.

PSG s-a calificat în faza curentă a competiţiei din postura de câştigătoare a Grupei A, pe care a împărţit-o cu Real Madrid, Club Brugge şi Galatasaray, campioana Franţei terminând neînvinsă. Comparativ, Borussia Dortmund a avut o luptă mai grea, calificându-se în urma eşecului înregistrat de Inter, pe teren propriu, în faţa formaţiei secunde, aliniate de FC Barcelona.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite