Boroi îl contrazice pe Gigi Becali: „Există un plan de reabilitare a stadionului din Ghencea”. De unde vor veni banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stadionul Steaua din cartierul Ghencea
Stadionul Steaua din cartierul Ghencea

Gruparea patronată de Gigi Becali se află în litigiu cu Clubul Sportiv al Armatei, proprietarul complexului sportiv din Bulevardul Ghencea, cu privire la marca Steaua. Din acest motiv, echipa de fotbal nu îşi mai dispută meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Steaua.

"Există un plan de reabilitare a bazei sportive având în vedere că, pentru Euro-2020, alături de stadionul Dinamo şi Rapid, stadionul din Ghencea va fi pus la dispoziţie echipelor care vor face parte din grupa respectivă, iar lucrările vor fi făcute prin Compania Naţională de Investiţii. Deocamdată suntem în faza la care punem la dispoziţie documentele. Rămâne de văzut când vor fi alocate fondurile", a spus Boroi, la sediul MApN, conform Mediafax.

Boroi a afirmat că gruparea sportivă este în relaţie de colaborare cu FCSB, dar precizează că orice club poate participa la licitaţia care va fi organizată pentru închirierea bazei din Ghencea. "Este o relaţie de colaborare cu FCSB, suntem la nivelul de dialog deocamdată. Bănuiesc că vă referiţi la faptul dacă se vor întoarce sau nu în Ghencea. Suntem într-o procedură de evaluare a chiriei având în vedere că lucrurile s-au schimbat pe piaţă şi trebuie să fim foarte atenţi la punerea în practică a acestor paşi în măsura legalităţii. În nicun caz nu vom ceda unor presiuni la modul în care se încearcă o sensibilizare sentimentală a unora care cred în fosta Steaua şi actuala FCSB. Bineînţeles că ne dorim să valorificăm baza materială pe care o avem, dar în măsura în care va trebui să punem la dispoziţie condiţii optime, pentru că şi reîntoarcerea acolo în condiţii nu foarte bune ar duce la interpretări de genul «uitaţi cât plătesc şi ce primesc». Dialogul a constat mai degrabă în corespondenţa pe care am purtat-o. În ultima perioadă am fost ocupaţi şi nu ne-am mai întâlnit. Sunt nişte paşi pe care trebuie să-i respectăm pentru punerea în aplicare a hotărârii ÎCCJ, iar pe de altă parte e vorba de evaluarea bazei materiale şi scoaterea la licitaţie a acesteia prin închiriere. Absolut că va putea participa orice echipă", a explicat el.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite