Boris Becker, contre cu Nick Kyrgios: „Nu-mi plac şobolanii! Uită-te în oglindă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fost antrenor al lui Novak Djokovici, Boris Becker a intervenit în disputa momentului legată de comportamentul sârbului şi al colegilor săi din circuit în contextul pandemiei de coronavirus.

Becker l-a atacat pe controversatul Nick Kyrgios, după ce acesta l-a numit pe Zverev - egoist, pentru că neamţul a promis că va sta în auto-izolare după ce a jucat tenis şi a chefuit cu jucători testaţi pozitiv cu COVID-19 după Adria Tour, dar a ieşit apoi la o terasă supra-aglomerată în weekend.

„Nu-mi plac şobolanii! Oricine îşi atacă un coleg de circuit nu poate fi prieten cu mine! Uită-te în oglindă, Nick, înainte să crezi că eşti mai bun decât noi", a scris Becker pe Twitter. Fostul număr unu mondial a mai scris, răspunzând mai departe la mesaje, că dacă vrei să îţi atenţionezi un coleg ar trebui să o faci în privat, nu în văzul tuturor. „Există un cod al jucătorilor, ce se întâmplă în vestiar rămâne în vestiar“, a mai spus „Bum Bum“.

Kyrgios nu a rămas mai prejos şi i-a replicat lui Becker: „Şobolan doar pentru că am tras pe cineva la răspundere? Ciudată modalitate de gândire din partea unui campion".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite