Borcea vrea să umilească Braşovul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful „câinilor“ a anunţat că va oferi prime speciale la meciul de astăzi dacă Dinamo va învinge la cel puţin două goluri diferenţă. Borcea nu a uitat înfrângerea de acum două sezoane care a suflat titlul „câinilor“ şi nici declaraţiile lui Ilyeş, care a afirmat că „se vrea cu orice preţ ca Dinamo să câştige campionatul“.

Fiecare echipă are „bestia nera" proprie. În cazul roş-albilor, această sperietoare se numeşte FC Braşov. Totul a început în urmă cu doi ani, când Dinamo a pierdut şase puncte în partidele cu „stegarii", antrenaţi la acea vreme de Răzvan Lucescu. Mai mult, asta i-a costat pe „câini" şi ratarea campionatului, dar şi a locului secund, care aducea calificarea în preliminariile Ligii Campionilor. Sezonul trecut, bucureştenii şi-au mai spălat obrazul, reuşind o victorie cu 1-0 sub Tâmpa, însă în „Ştefan cel Mare" braşovenii au fost o nucă la fel de tare (0-0).

Războiul dintre cele două formaţii a continuat în acest an şi în afara terenului. Deunăzi, secundul Braşovului, Robert Ilyeş, a afirmat: „Este ordin de sus. Se doreşte ca Dinamo să câştige neapărat campionatul, dar Dumnezeu e Sus şi vede. Cu toţii vor să-i facă pe aceia campioni". Pentru asta, „câinii" l-au pârât pe Ilyeş la Comisia de Disciplină.

Au 1.500 de euro fiecare

Răzbunarea dinamoviştilor merge însă şi mai departe. Borcea le-a transmis jucătorilor că vrea neapărat o victorie astăzi, dar nu oricum, ci la scor. La cel puţin două goluri diferenţă. Dacă vor îndeplini dorinţa acţionarului, elevii lui Andone vor încasa 1.500 de euro de căciulă, ceea ce este un efort financiar considerabil pentru roş-albi. Dar banii nu vor fi încasaţi imediat după meci, ci numai în cazul în care rezultatele bune vor fi confirmate şi în următoarele partide.

Victorii la scor ale lui Dinamo

Meciul Scorul
Bălţi - Dinamo 0-2
Dinamo - Bălţi 5-1
Dinamo - Hajduk 3-1
Dinamo - Sportul 5-3
Tg. Mureş - Dinamo 2-6

Bordeanu şi Rubio debutează

Cele două achiziţii ale „câinilor" vor putea fi văzute astăzi, în primul lor meci oficial la Dinamo. Spaniolul va lua „în primire" postul de fundaş dreapta, în timp ce Bordeanu va trebui să-l facă uitat pe Pulhac, pe partea opusă. În centrul defensivei vor juca Moţi şi Garat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite