Borcea suferă. Febleţea lui a ajuns la clubul pe care l-a detestat mereu: „Nu vreau să văd pozele cu Cristea la Steaua“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Borcea
Cristi Borcea

Fostul acţionar al lui Dinamo a avut, de-a lungul anilor, mai mulţi jucători la care a ţinut enorm. Unul dintre ei a fost cel poreclit „Prinţul“, mijlocaş pe care l-a răsfăţat în „Ştefan cel Mare“.

Cine ar fi zis, acum câţiva ani, că Borcea va pleca de la Dinamo, că Marius Niculae va ajunge la Vaslui sau că Adrian Cristea va evolua în roş-albastru. Toate aceste lucruri s-au întâmplat, semn că în viaţă totul e posibil.

Contactat de Digi Sport, omul care a condus mulţi ani Dinamo, Cristi Borcea, a vorbit despre transferul lui Adrian Cristea la Steaua.

„Adrian Cristea e cel mai talentat mijlocaş din România. Nici nu vreau să mă uit dacă aveţi imagini cu el în tricoul Stelei. E singurul jucător din România care joacă şi pe stânga şi pe dreapta şi centru şi care e complet în jocul cu ambele picioare. La Dinamo a câştigat campionate, cupe, a ajuns în primăvara 

europeană, dar potenţialul său e mult mai mare. O să vedeţi că se va impune fără probleme în echipa Stelei“, a declarat Borcea.

Chiar dacă, în trecut, a avut conflicte violente cu Ionuţ Negoiţă, actualul acţionar majoritar al lui Dinamo, acum Borcea a devenit un susţinător al acestuia. „Trebuie sa fim toţi dinamoviştii alături de Ionuţ (n.r. - Negoiţă) şi de această nouă echipă pentru că se fac mari eforturi“, a spus Borcea.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite