Borcea: „Andone trebuie să rămână!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţionarul s-a alăturat şi el lui Badea şi Săvulescu, oamenii care încearcă să-l întoarcă din drum pe antrenorul de 51 de ani, după ce acesta şi-a anunţat demisia. Cristi Borcea a dezvăluit că mâine va reveni în ţară, în tentativa sa de a-l determina pe Ando să mai stea un sezon în „Ştefan cel Mare“.

Ioan Andone nu a irosit deloc timpul. Imediat după finala Cupei României, pierdută cu Steaua, tehnicianul de 51 de ani a avut, vineri, o şedinţă cu acţionarii Badea şi Săvulescu, în care s-a discutat viitorul băncii dinamoviste. „Fălcosul" şi-a anunţat demisia, însă şefii clubului i-au cerut să nu se pripească. Andone a cerut timp de gândire, să cântărească plusurile şi minusurile din sezonul recent încheiat.

A plecat în vacanţă, la Marbella

De la Londra, unde, aseară, a urmărit live finala Ligii Campionilor, Cristi Borcea a precizat că-l susţine sută la sută pe tehnicianul cu care Dinamo a ajuns în finala Cupei şi cu care roş-albii au terminat pe şase în campionat. „Eu am vorbit cu Andone. I-am spus clar că vreau să rămână la echipă, să continue ce a început. Domnul Badea s-a întâlnit cu el, să discute detaliile. Trebuie să rămână Andone! Luni (n.r. - mâine) vin în ţară, şi mă voi ocupa şi eu de acest subiect", a afirmat Borcea. Antrenorul va reflecta la viitorul său pe plaja din Marbella. Dinamovistul a plecat, ieri, cu soţia, spre vestita staţiune spaniolă. Dacă în perioada Sărbătorilor de iarnă Andone preferă să se destindă în Thailanda, pe timpul verii „Fălcosul" obişnuieşte să meargă în Spania.

Tehnicianul „câinilor" a rămas ataşat de Peninsula Iberică de pe vremea în care a jucat acolo, pentru Elche. Pe timpul celor şapte zile pe care Ando le va petrece la Marbella, acţionarii îl vor asalta cu telefoanele, pentru a-l convinge să nu-i lase la greu.

Andone s-a întâlnit cu Marius Stan

Tehnicianul de 51 de ani le oferă emoţii acţionarilor. Ioan Andone a dezvăluit chiar el că s-a întâlnit cu preşedintele campioanei, Marius Stan. „Ne-am văzut, săptămâna trecută, la masă. Suntem prieteni. Eu cred că Dorinel va continua la Oţelul", a spus Andone. „Munti" s-a întors zilele trecute în Germania, fără să fi semnat prelungirea contractului cu gălăţenii, dând naştere unor zvonuri potrivit cărora relaţiile dintre el şi Marius Stan nu sunt cele mai bune. Preşedintele clubului a anunţat că el va avea ultimul cuvânt în privinţa transferurilor pentru noul sezon, ceea ce nu i-ar fi convenit lui Dorinel.

Săvulescu promite îmbunătăţiri în vară

Acţionarul lui Dinamo, Dragoş Săvulescu, a precizat că formaţia din „Ştefan cel Mare" va face achiziţii în această pauză de vară, „câinii" dorind să continue întinerirea începută încă din iarnă. „Ne gândim la o uşoară schimbare de lot. Trebuie să facem îmbunătăţiri. Este supărare mare la echipă pentru că am pierdut Cupa", a afirmat Săvulescu.

Contra se plânge de lipsa de răbdare

Fostul jucător al roş-albilor este una dintre variantele acţionarilor dinamovişti pentru înlocuirea lui Andone, în cazul în care „Fălcosul" va alege să-şi rezilieze acordul. „Eu cred că sunt un antrenor prea tânăr pentru Dinamo sau Steaua. Eu aş avea nevoie de un proiect pe doi ani, iar aceste cluburi nu au răbdare", a recunoscut Contra, care în 2010 a pregătit Timişoara, părăsind echipa fără să piardă vreun meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite