„Bomba“ zilei la FCSB: Becali ia antrenor de retrogradare, după refuzul lui Şumudică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Finanţatorul roş-albaştrilor spera sa bată palma cu tehnicianul care a făcut Astra campioana României în 2016, însă, după ce tratativele au eşuat, încearcă să finalizeze negocierile cu un fost fotbalist al roş-albaştrilor, care s-a apucat de antrenorat, în acest sezon.

Gigi Becali e în stare să negocieze în fiecare zi cu câte un antrenor! Marţi seară, spunea că Anton Petrea nu va fi înlocuit, pentru ca miercuri să vorbească despre venirea lui Marius Şumudică, iar astăzi, spre seară, să recunoască, deschis, că totul a picat!

Imediat, latifundiarul din Pipera s-a reorientat şi deja e în discuţii cu Andrei Prepeliţă, potrivit Digi Sport. Fostul mijlocaş, în vârstă de 35 de ani, s-a ocupat de pregătirea celor de la FC Argeş, în actuala stagiune. Cu Prepeliţă pe bancă, piteştenii au terminat pe locul 12 din 16, la trei puncte de poziţia a 13-a, prima care ducea la barajul de menţinere în Liga I. FC Argeş a încheiat play-out-ul în genunchi, cu trei eşecuri succesive!

De-a lungul carierei sale de fotbalist, Prepeliţă a jucat şi la FCSB, între 2011 şi 2015. La echipa patronată de Gigi Becali a adunat 128 de meciuri, 11 goluri şi 7 pase decisive.  

Contactat de Gazeta Sporturilor, Becali a negat, deocamdată, venirea lui Prepeliţă, menţinând suspansul în privinţa celui care îl va înlocui pe Anton Petrea, în vederea noului sezon. Gazeta susţine că Nicolae Dică, actualul secund al lui Mirel Rădoi la echipa naţională, ar fi tehnicianul cu care Becali negociază, după ce Şumudică a declinat oferta sa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite