„Bomba“ zilei: Atacantul care a scos România din cursa de calificare pentru Euro 2020, suspectat de pedofilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gylfi Sigurdsson
Gylfi Sigurdsson

Clubul Everton a fost zguduit, după ce poliţia a anunţat că un jucător de la prima echipă a fost arestat, pe motiv că ar fi hărţuit mai multe fete minore. Mijlocaşul islandez, Gylfi Sigurdsson, e în centrul atenţiei, în acest scandal.

Noul sezon din Premier League va începe la data de 13 august, însă până atunci presa britanică a găsit un subiect-bombă: scandalul sexual care a lovit clubul Everton!

Nebunia a început după un comunicat publicat de poliţia din Manchester: „Ofiţerii noştri au arestat, vineri, 16 iulie, un bărbat de 31 de ani, suspectat de agresiunea sexuală a unor minore. Deocamdată, el se află în custodia poliţiei, urmând a fi eliberat pe cauţiune“. Ulterior, jurnaliştii britanci au aflat că suspectul e un fotbalist de la Everton, un membru important din lotul primei echipe. Şi, imediat, doi jucători au ajuns în centrul atenţiei: mijlocaşul englez, Fabian Delph, şi atacantul islandez, Gylfi Sigurdsson. Iar asta pentru simplul motiv că aceştia sunt singurii jucători de 31 de ani din lotul „caramelelor“. 

Clubul din Liverpool a reacţionat printr-un comunicat oficial, fără a dezvălui însă numele jucătorului: „Everton confirmă că un jucător al primei echipei a fost suspendat pe durata unei anchete a poliţiei. Clubul va continua să susţină autorităţile în investigaţiile lor şi nu vom mai face nicio altă declaraţie pentru moment“.

Soţia sa neagă totul

Cum scandalul a luat amploare, pe măsura trecerii orelor, au apărut mai multe indicii potrivit cărora suspectul aflat în custodia poliţiei ar fi Sigurdsson. Acesta ar fi trimis mai multe SMS-uri indecente către fete minore, în încercarea de a întreţine relaţii sexuale cu ele!

După apariţia acestor ştiri, soţia internaţionalului islandez, Alexandra Ivarsdottir, a reacţionat pe reţelele sociale, insistând că Sigurdsson n-are nicio legătură cu această poveste. Doar că şi acest gest disperat al soţiei i-a făcut mai mult rău atacantului. „Dacă era, într-adevăr, nevinovat, Gylfi ar fi ieşit în public şi ar fi spus el asta. De ce nu vorbeşte el? De ce reacţia a venit din partea soţiei sale?“, s-au întrebat jurnaliştii britanici.

A lăsat România acasă

Gylfi Sigurdsson (31 de ani) e jucătorul care a scos România din cursa de calificare pentru Euro 2020. La 8 octombrie 2020, în primul baraj pentru turneul final, vârful de 1,86 de metri a marcat de două ori pentru Islanda, la Reykjavik, în victoria obţinută de nordici, 2-1, cu naţionala pregătită de Mirel Rădoi. Ulterior însă, Islanda a ratat, la rândul ei, calificarea la Euro 2020, pierzând barajul decisiv, la Budapesta: 1-2 cu Ungaria. Şi în acel meci, singurul gol al islandezilor a fost înscris de Gylfi Sigurdsson.

49,4 milioane de euro a plătit Everton pentru transferul lui Gylfi Sigurdsson de la Swansea, în 2017.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite