Bombă / Barcelona confirmă: Messi nu joacă în amical! Catalanii pierd 1,2 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi va sosi în România pentru cel mai tare amical al verii
Messi va sosi în România pentru cel mai tare amical al verii

Starul argentinian s-a „rupt" la antrenament, iar medicii urmează să stabilească perioada în care va lipsi de pe teren. Anunţul reprezintă o mare lovitură pentru financiară pentru vicecampioana Spaniei, care, încă din această seară, va pierde o sumă uriaşă.

Hamburg va întâlni, diseară, Barcelona într-un amical care va marca aniversarea a 125 de ani de existenţă pentru nemţi. Biletele s-au vândut de mult, partida se va disputa în faţa unor tribune arhipline, însă, probabil, fanii nu vor fi pe deplin mulţumiţi.

Ce s-a întâmplat?

Cu siguranţă, fotbalistul pe care suporterii abia aşteptau să-l vadă era Lionel Messi. Din păcate pentru fanii lui Hamburg, argentinianul a suferit o accidentare la piciorul drept şi, potrivit primelor estimări, va rata amicalul din această seară, dar şi următoarele două jocuri ale Barcelonei, cele cu Raja Casablanca (28 iulie) şi Espanyol (31 iulie).

Ce fac nemţii?

Anunţul că Messi nu va face deplasarea la Hamburg a fost făcut de site-ul oficial al catalanilor. Urmarea? Hamburg va activa clauza de 1,2 milioane de euro din contractul semnat cu „extratereştrii". Această sumă va fi reţinută din onorariul spaniolilor pentru amicalul din această seară întrucât plata sumei era condiţionată de prezenţa lui Messi pe teren.

Emoţii pentru români!

Faptul că Messi s-a accidentat e un motiv de îngrijorare şi pentru microbiştii români. În ultimul ei amical din vară, Barcelona va veni la Bucureşti, la 11 august, pentru o întâlnire cu Dinamo.

Fără îndoială, cea mai mare atracţie a meciului e prezenţa lui Messi pe teren, pe „Arena Naţională". De altfel, organizatorii au şi introdus o clauză în contractul cu catalanii care prevede că, dacă e apt, Messi va trebui să fie, cel puţin, 70 de minute pe teren.

O eventuală absenţă a lui Messi ar fi o mare lovitură şi pentru români, dar şi pentru organizatori. Aceştia sperau ca Dinamo - Barcelona să fie sold-out după primele 14 zile în care tichetele s-au pus în vânzare, însă, cu trei săptămâni înainte de meci, 24.000 de bilete au rămas, deocamdată, nevândute!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite