Boloni spune adevărul despre EURO: "Sunt prea multe echipe.Englezii n-o să alerge la televizor să vadă meciul nostru cu Albania"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul selecţioner Ladislau Boloni a comentat grupa României de la Campionatul European, turneul continental la care vor lua startul 24 de echipe.

"Ar trebui să jucăm bine. Grupa României ne dă şanse mari să ne calificăm, ţinând cont şi de regulament, două se califică direct şi cele mai bune 4 locuri 3. Adevărata competiţie va începe după grupe. Până atunci, e doar o încălzire, după părerea mea.

După părerea mea sunt prea multe echipe. Înţeleg că este o reţetă financiară bună, dar pentru competiţie, pentru tensiune, primele meciuri nu vor fi foarte importante. Normal că atunci când România va juca cu Albania, cele două ţări vor fi concentrate, în schimb, nu cred deloc că în aceeaşi zi cei din Anglia se vor îngrămădi în faţa televizoarelor", a comentat tehnicianul, la Digi Sport 1.

Boloni e de părere că România ar trebui să facă orice pentru a scoate un punct cu Franţa, chiar şi antijoc. "Să joci frumos la un European nu este un lucru care să acopere adevărul. În momentul în care joci la echipa naţională sau la una de club, eşti acolo ca să câştigi meciul, nu să faci calcule. Pentru România, un meci nul cu Franţa este un rezultat pozitiv.

Toţi ne-am dori să îl obţinem printr-un spectacol extraordinar, cu faze, cu randament extraordinar, dar putem şi cu stilul românesc, nu vreau să jignesc pe nimeni. Nu e nimic condamnabil din acest punct de vedere. Facem ceea ce putem, nu ceea ce dorim", a adăugat Boloni, care s-a arătat dispus să pregătească  o echipă de club din România şi onorat în cazul în care i se va cere să antreneze din nou România. .

Fostul selecţioner nu a dorit să comenteze înlocuirea sa de la Al Ittihad cu Victor Piţurcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite