Boloni s-ar putea întoarce în fotbalul românesc! Ce echipă este interesată de serviciile antrenorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Boloni

După demiterea lui Leo Grozavu, Sepsi Sfântu Gheorghe încearcă să dea o super lovitură şi să îl convingă pe Ladislau Boloni să preia banca tehnică a grupării.

Echipa cu obiectivul declarat de calificare în play-off a început foarte prost acest sezon. Covăsnenii au fost eliminaţi din Europa încă din primul tur, în timp ce în campionat au o singură victorie după 11 etape şi ocupă locul 12. 

În aceste condiţii, despărţirea de Leo Grozavu a venit oarecum logic, iar conducerea celor de la Sepsi este acum în căutarea unui înlocuitor, pe lista scurtă a patronului Laszlo Dioszegi aflăndu-se trei nume, Ladislau Boloni, Nicolae Dică şi Costel Gâlcă. 

”Dică şi Gâlcă sunt pe listă. Pentru mine, domnul Boloni este primul pe listă. Eu discut cu el. Aşteptăm să vedem ce se întâmplă în următoarele două-trei zile. Pentru mine, Boloni este number one (n.r. numărul unu). Eu de trei-patru ani îl doresc. Îmi doresc să vină în campionatul României şi să aducă spiritul din Franţa sau Belgia. O să vedem. Nu este urgent acum, mai aşteptăm două-trei zile. Campionatul se întrerupe pentru două săptămâni. Avem timp, nu ne grăbim”, a declarat Laszlo Dioszegi, potrivit Fanatik.

Boloni nu a mai antrenat niciodată în Liga 1, singura sa interacţiune cu fotbalul autohton fiind între anii 2000-2001, când a fost selecţionerul echipei naţionale a României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite