Boloni şi Reghecampf fac furori cu echipele lor: Parcurs remarcabil pentru Loţi în Belgia şi un nou trofeu pentru „Reghe“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă jucătorii români care pleacă din ţară nu prea rup gura târgului, în schimb, în privinţa antrenorilor, lucrurile stau mult mai bine.

Ladislau Boloni (65 de ani) are un parcurs excelent în al doilea său sezon la Antwerp. După primele cinci etape din noul campionat, Antwerp e pe trei cu 11 puncte, având trei victorii şi două remize. 

Ultimul succes a venit, sâmbătă seara, acasă, cu Cercle Brugge, scor 1-0. Antwerp a rămas în zece oameni din minutul 16, însă, chiar şi aşa, a marcat singurul gol al meciului în minutul 48. 

În Emirate, Laurenţiu Reghecamp a ajuns la al treilea trofeu cucerit cu Al-Wahda în două sezoane. În Supercupa Emiratelor, echipa românului s-a impus, dramatic, la penalty-uri cu campioana Al-Ain. 

A fost 3-0 la pauză pentru Al-Wahda, însă tabela a arătat 3-3 după finalul celor 90 de minute! La loviturile de departajare, elevii lui „Reghe“ s-au impus cu 4-3.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite