Bokila jură credinţă Ploieştiului: "În România voi juca doar la Petrolul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bokila e idolul Ploieştiului
Bokila e idolul Ploieştiului

Dorit insistent de Steaua, congolezul Jeremy Bokila a ţinut să risipească zvonurile în privinţa viitorului său transfer.

Atacantul care a marcat 20 de goluri în acest sezon, în cupă şi în campionat, spune că din România nu este interesat decât de Petrolul. "Nu pot să plec la Steaua. Nu vreau! Mai ales la Steaua nu aş putea juca. Dar niciunde în România. Dacă voi rămâne în ţara voastră, cu siguranţă voi juca doar la Petrolul. Cum pot să-i trădez pe oamenii ăştia care mă iubesc atât de mult!? Nu pot face asta!", a declarat Bokila în Prosport. 

El spune că la Ploieşti se simte efectiv sufocat de dragoste şi admiraţie; "Nu am văzut aşa ceva în cariera mea, vă spun sincer. Îmi arată atâta dragoste, încât efectiv simt cum prind putere atunci când mă încurajează. E ceva greu de descris dacă nu eşti acolo, pe gazon, lângă noi, să simţi pe pielea ta".

 Cât despre viitorul său, vârful de 24 de ani nu neagă că visează la un transfer în străinătate. "Eu aştept o ofertă dintr-un campionat puternic, să mă dezvolt ca jucător. Dacă va fi ceva bun, am să plec. Dacă nu, rămân bucuros la Ploieşti să joc cu Petrolul în cupele europene. Până atunci, trebuie să luăm Cupa! E foarte important!"

Bokila are ofertă din prima ligă italiană

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite