Bokila, eroul Petrolului: "Nu merg la Steaua". Răchită: "Petrolul nu şi-l mai permite"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu 22 de goluri în acest sezon, Jeremy Bokila a luat ochii Stelei. "Eroul" Petrolului în finala cu CFR Cluj din Cupa României, scor 1-0, a declarat că nu ştie ce va face în sezonul următor, dar că nu crede că va pleca din Ploieşti.

"N-a fost uşor. Am marcat repede, dar a fost dificil. Am luptat apoi ca lupii. CFR era favorită, dar ne-a ajutat că am înscris  repede. Nu ştiu ce va fi în viitor, nu ştiu ce să zic de Steaua. Nu merg la Steaua, la nicio altă echipă din România. Aici sunt iubit, banii nu sunt totul pentru mine. Acum am două săptămâni de vacanţă şi apoi vedem", a declarat Bokila, după meci. 

În schimb, Vivi Răchită, fostul manager şi antrenor al "galben-albaştrilor" nu crede că atacantul va mai rămâne mult la Ploieşti. "Petrolul nu-şi mai permite să-l ţină", a spus Răchită. 

Petrolul Ploieşti a câştigat Cupa României, după 1-0 în finala cu CFR Cluj, singurul gol al partidei fiind reuşit de Bokila. Atacantul, golgheterul competiţiei, cu şase reuşite, desemnat ulterior şi cel mai bun jucător al finalei, a mai marcat 16 goluri pentru "galben-albaştri" şi în Liga 1. 

Victoria Petrolului în finală Cupei României a trimis-o în Liga Europa şi pe Asta, care intră în competiţie în turul I preliminar, pe 2 iulie.

Petrolul îşi începe parcursul european pe 18 iulie, din turul al II-lea preliminar. 

Citeşte şi comentariul live text al finalei Cupei României, Petrolul - CFR Cluj 1-0

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite