Bogdan Lobonţ va antrena una dintre formaţiile de tradiţie din fotbalul românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Lobonţ a încheiat cariera de fotbalist la 40 de ani şi va fi antrenor principal la una dintre cele mai vechi echipe din fotbalul nostru.

FC Universitatea Cluj şi Bogdan Lobonţ au ajuns la un acord, urmând ca fostul internaţional să ocupe postul de antrenor principal începând cu 1 ianuarie 2019, scrie site-ul oficial al clubului.

Aceasta va fi prima experienţă ca tehnician a omului care a strâns 86 de selecţii în tricoul primei reprezentative de fotbal a României, pentru care a bifat două turnee finale de Campionat European, EURO 2000, respectiv EURO 2008.

Pe lângă rolul de antrenor principal al primei echipe, Bogdan Lobonţ va superviza şi activitatea Academiei de Copii şi Juniori, unde va fi implementat un model similar cu cel întâlnit la marile cluburi europene.

Lobonţ şi-a încheiat cariera de fotbalist în vara acestui an, în tricoul italienilor de la AS Roma, echipă pentru care a evoluat timp de nouă ani, iar de-a lungul carierei a mai evoluat, pe rând, pentru Corvinul Hunedoara, Rapid Bucureşti, Ajax Amsterdam, Dinamo Bucureşti (în două rânduri) şi AC Fiorentina.

Noul antrenor al U Cluj va avea în perioada următoare întâlniri cu jucătorii, actualul staff tehnic şi cu cel administrativ.

Body

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite