Bogdan Diaconu, soţul Mariei Olaru, reacţionează la acuzele lui Cartianu: „Gogomănii! Singura mea legătură cu Putin e că avem neveste gimnaste“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta mare gimnastă Maria Olaru îşi lansează sâmbătă la BookFest cartea „Preţul aurului. Sinceritate incomodă. Memoriile unei campioane olimpice“. Volumul a stârnit deja mari controverse.

Multe dintre poveştile Mariei Olaru îi au în centru pe Octavian Bellu şi pe Mariana Bitang, legendarii antrenori fiind acuzaţi că foloseau metode mai puţin ortodoxe pentru a motiva gimnastele. 

UPDATE Grigore Cartianu a reacţionat la declaraţia lui Bgdan Diaconu: „Să fie sănătos! Îi doresc succes în alegeri, că să aibă ocazia să demonstreze că nu e atât de antioccidental şi atât de prorus pe cât i s-a dus faimă. Oricum, abia aştept să citesc cartea Măriei Olaru, sunt sigur că e interesantă”.

Prima declaraţie a lui Grigore Cartianu

Jurnalistul Grigore Cartianu a făcut şi el un scurt comentariu, pe Facebook, referitor la dezvăluirile Mariei Olaru. „ Fosta gimnastă Maria Olaru spune că antrenorii care au făcut-o campioană mondială şi olimpică - Octavian Belu şi Mariana Bitang - îi vorbeau urât şi chiar o băteau. Aşa o fi, nu ştiu. Dar faptul că Maria Olaru s-a măritat cu deputatul Bogdan Diaconu, un personaj insalubru, rusofon, antieuropean şi antiamerican, creaţie a PSD şi actual preşedinte al PRU, mă bagă la bănuieli. Ruşii au prostul obicei de a destabiliza o ţară discreditându-i valorile“, a notat Cartianu. 

Reacţia lui Bogdan Diaconu

Bogdan Diaconu, candidat la Primăria Bucureştiului, a reacţionat la "bănuielile" lui Cartianu: "Îmi rezerv dreptul de a-l acţiona în judecată pe Grigore Cartianu pentru aceste gogomănii. Exact Rusia e în spatele cărţii Mariei! Îl anunţ pe Grigore Cartianu că eu n-am fost niciodată în Rusia şi nici n-am de gând să mă duc. A mai spus cineva că sunt braţul lui Putin, dar singura mea legătură dintre mine şi el este că avem neveste gimnaste. Ce face Cartianu nu are nicio legătură cu meseria de ziarist. Nu e nicio legătură între faptul că Maria Olaru îşi lansează aucm cartea, în preajma alegerilor. Nu! Maria îşi lansează acum cartea, pentru că acum este BookFest. Eu nu mă pricep la gimnastică şi n-am influenţat-o în nciun fel, cartea e scrisă de un an, a fost nevoie ca Maria să şi găsească o editură curajoasă ca să o publice", a declarat Bogdan Diaconu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite