Blohin: "Euro 2012 nu este campionatul ucrainean"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul Ucrainei, Oleg Blohin, a deplâns lipsa de reacţie a jucătorilor săi la meciul cu Franţa, scor 0-2, de vineri, de la Doneţk, explicând că aceştia trebuie să se ridice deoarece "Euro-2012 nu este campionatul ucrainean", informează AFP.

"În prima repriză meciul a fost echilibrat, dar după pauză, echipa Franţei a marcat două goluri. Sunt mulţumit de modul în care am abordat meciul dar nu s-a făcut tot ce am pregătit. Victoria în faţa Suediei nu ne-a dat nicio garanţie. Dacă se gândea cineva că suntem deja în sferturi, a greşit. După golul doi, echipa mea nu a mai jucat nimic. Le spusesem că Franţa este una dintre favoritele turneului", a declarat Blohin.

Pentru Blohin, momentul decisiv al partidei a fost după ce Franţa a marcat primul gol: "După acest gol nu a mai mers nimic. Vom analiza acest meci, dar ce vreţi? Să intru eu în teren? Am spus deja că meciul cu Suedia nu este suficient. Euro nu este campionatul ucrainean. Trebuie să se ridice. Nu putem câştiga un meci aşa cum am jucat în repriza a doua".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite