Blanc vrea mai multe antrenamente înaintea meciului cu România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenor al echipei de fotbal a Franţei, Laurent Blanc a găsit o soluţie pentru ca jucătorii săi să obţină rezultate pozitive în meciurile de acasă: creşterea numărului de antrenamente pe Stade de France. Decizia va fi materializată înaintea partidei cu România, din 9 octombrie.

Echipa de fotbal a Franţei a înregistrat un recul evident în ultimul timp, eliminarea încă din faza grupelor CM din Africa de Sud fiind picătura care a făcut să se verse paharul nemulţumirii suporterilor din Hexagon. Numit în urmă cu puţin timp antrenor al "cocoşilor", Laurent Blanc a ajuns la concluzia că protejaţii săi sunt inhibaţi atunci când evoluează pe Stade de France. Şi a decis ca ei să facă mai multe antrenamente acolo.

Blanc a declarat ieri, la RTL, că "respectiva arenă trebuie să fie a jucătorilor. Trebuie ca Stade de France să devină un loc familial pentru ei. Vom încerca să ne antrenăm mai des acolo". Antrenorul a hotărât ca înaintea meciului Franţa - România, din 9 octombrie, "cocoşii" să facă două antrenamente pe stadionul din Saint Denis.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite