Bivolaru: „Dacă vor avea timpul necesar să studieze dosarele, cei trei arbitri de la TAS s-ar putea pronunţa în aceeaşi zi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general al FC Viitorul, Cristian Bivolaru, a afirmat, la finalul Adunării Generale a LPF, că este posibil ca arbitrii Tribunalului de Arbitraj Sportiv să dea o pronunţare în cazul revendicării titlului de campioană de către FCSB chiar în ziua judecării dosarului.

“Se judecă miercuri, pe 12 iulie, la 8.30. Depinde de cei trei arbitri pronunţarea. Dacă vor avea timpul necesar să studieze dosarele, care sunt destul de voluminoase, s-ar putea să o dea pe 12 iulie, dacă nu, va rămâne în pronunţare”, a declarat Bivolaru. 

FC Viitorul şi FCSB au terminat la egalitate de puncte, 44, în fruntea play-off-ului Ligii I.

Conform LPF, care susţine că, la egalitate de puncte, departajarea se face la rezultatele directe din play-off, Viitorul este noua campioană a României. 

Însă, potrivit părerii oficialilor FCSB şi potrivit interpretării regulamentului de către ei, la egalitate de puncte trebuie să se ţină cont de toate rezultatele directe, şi din sezonul regulat şi din play-off. În această situaţie, FCSB ar trebui să fie campioana României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite