Bianca Andreescu revine la Roland Garros "Abia aştept să joc!" La academia cărui jucător de top s-a antrenat

Bianca Andreescu revine la Roland Garros

După un început de an cu rezultate excepţionale, Bianca Andreescu s-a accidentat în timpul turneului de la Miami şi a fost nevoită să ia o pauză mai lungă.

Jucătoarea din Canada care s-a născut în România a ales să se antreneze pentru cel de al doilea Grand Slam al anului la Academia de tenis a lui Rafael Nadal, din Manacor, oraşul natal al spaniolului.

"Lucrurile merg foarte bine, progresez de la zi la zi. Cred că e o perioadă bună pentru mine, am lucrat mult şi la condiţia fizică, ceea ce cred că e foarte important pentru jocul pe zgură. Aceasta este una dintre suprafeţele mele favorite şi abia aştept să joc la Roland Garros.

Terenurile din Manacor sunt incredibile, iar oamenii de la Academie s-au purtat foarte drăguţ cu mine. Mâncarea este foarte bună şi Spania rămţne ţara mea favorită. Mai fusesem în Barcelona şi Madrid, iar acum am vizitat Mallorca şi a fost foarte frumos", a spus Bianca Andreescu într-un interviu pentru tennisworldusa
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: