Bianca Andreescu a dezvăluit unul dintre secretele sale: „Fac asta în fiecare zi, de la 12 ani!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bianca Andreescu
Bianca Andreescu

Bianca Andreescu este una dintre revelaţiile actualului sezon din tenisul feminin, ea reuşind să ajungă în Top 50 WTA.

Bianca a obţinut o victorie răsunătoare în faţa fostului număr 1 WTA, Garbine Muguruza, pe care a învins-o cu 6-0, 6-1. La conferinţa de presă de după meciul cu Muguruza, canadianca de origine română a vorbit despre cum o ajută yoga şi meditaţia să-şi îmbunătăţească starea mentală înaintea meciurilor.

”Mama mea m-a îniţiat în arta meditaţie încă de când eram  mică”, a explicat Andreescu. „Cred că aveam în jur de 12 ani. De atunci meditez zilnic şi fac foarte multă yoga. Nu lucrez doar asupra calităţilor mele fizice, ci şi asupra celor mentale. pentru că asta este la fel de important. Cu siguranţă se vede asta şi în timpul meciurilor mele când reuşeşc să rămân conectată la ce am de făcut atunci. Nu-mi place să mă concentrez pe lucruri trecute sau viitoare”, a spus jucătoarea de 18 ani, conform telekomsport.ro.

Forma preferată de meditaţie a Biancăi se numeşte vizualizare creativă, care e un tip de exerciţiu prin care încerci să vizualizezi lucrurile care ai vrea să se materializeze. 

”Mă trezesc dimineaţa şi primul lucru pe care îl fac este să meditez”, a explicat Andreescu. Mă ajută să încep bine ziua. Nici măcar nu-mi deschid telefonul. ”Îmi ofer 15 minute în fiecare dimineaţă petnru a mă conecta cu mine, cu mintea mea. Mă imaginez pe mine având o zi bună, chestii din astea.”

Apoi a adăugat: ”Observ că multă lume pune acum accentul pe partea fizică a lucrurilor,, dar cred că partea mentală este mult mai importantă, deoarece ea îţi controlează întreg organismul.”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite